ESA-14 FACKKUNNIG REPETITION, Webbkurs

2190:- 2730:- (Pris exklusive moms)

ESA-14 Repetitionskurs för dig som är fackkunnig och som arbetar i, eller i närheten av en elanläggning. Både innehåll och studieformat är nya och mer anpassade efter dagens krav och utmaningar. Även studiematerialet har uppdaterats efter den nya standarden inom elsäkerhet – SS-EN 50110-1.

Kursen uppfyller de höga kvalitetskrav från Energiföretagen i Sverige. De tidigare publikationerna har ersatts av två nya, vilka ligger till grund för utbildningsmaterialet i denna onlinekurs.

Den nya repetitionskursen motsvarar de tidigare kurserna:

  • ESA 05 och skötselföreskrifterna
  • ESA Industri
  • ESA Installation


Utbildningen ger dig uppdateringar och kunskap om det nya inom ESA vad gäller till exempel förändrade rollbenämningar. Du har 30 dagar på dig att slutföra kursen. Kursen avslutas med ett skriftligt prov.

Denna webbkurs kan påbörjas direkt efter betalningen.

Här köper du kursen direkt för att kunna påbörja den omgående. Du får inloggningsuppgifter till kursen samtidigt som ditt kvitto efter genomfört köp för att kunna logga in och påbörja din kurs.

Kursmål

Efter genomgången kurs ska du förstå hur du ska planera arbetet för olika arbetsmetoder och inom organisationen för att förebygga elolycksfall och driftstörningar.

Målgrupp

Repetitionsutbildningen vänder sig till alla i branschen som behöver repetera sina ESA-kunskaper och som ska arbeta i, eller i närheten av en elanläggning.

Förkunskaper

ESA-14 Fackkunnig, grundutbildning eller motsvarande.

Kursbevis och certifikat

Efter godkänt slutprov har du möjlighet att skriva ut eller ladda ner ett certifikat/kursintyg i PDF-format. Kursen behöver förnyas var tredje (3) år.

Kurslängd

Självstudier, 4 timmar

STEG: 1. Ange antal kurser STEG: 2. Fortsätt till betalning

  • Klicka på pilarna eller skriv in antalet kurser.
  • Fyll i namn på de som ska gå kursen och en unik mejladress.
  • I det fall unik mejladress saknas fyll i med den mejladress som anges vid betalning.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår