ESA Instruerad, Webbkurs

1695:- 2254:- (Pris inklusive moms)

I webbkursen ESA Instruerad får du kunskap om innehållet i Elsäkerhetsanvisningarna. När du har gått kursen ska du kunna omvandla den teoretiska kunskapen till ditt praktiska dagliga arbete.

Starkströmsföreskrifterna gäller för skötsel av elektriska anläggningar och elektriska anordningar oavsett när anläggningen togs i bruk. Syftet med Elsäkerhetsanvisningarna är att förtydliga föreskrifterna om säkert elarbete för all personal som ska arbeta i eller i närheten av en elanläggning.

I webbkursen ESA Instruerad behandlas bland annat:

  • Elfaran
  • Riskhantering
  • Säker kommunikation
  • Arbete

Kursen avslutas med ett slutprov direkt på webben som ger dig ett certifikat på genomförd utbildning.

Denna webbkurs kan påbörjas direkt efter betalningen.

Här köper du kursen direkt för att kunna påbörja den omgående. Du får inloggningsuppgifter till kursen samtidigt som ditt kvitto efter genomfört köp för att kunna logga in och påbörja din kurs.

Kursmål

Efter genomgången kurs ska du förstå hur Elsäkerherhetsföreskrifterna planerat arbetet och organisationen för att förebygga elolycksfall och driftstörningar.

Målgrupp

ESA Instruerad vänder sig till dig som endast ska in och göra enklare åtgärder i en elanläggning utan att arbeta direkt på eller i farlig närhet av spänningsförande anläggningsdelar. Det kan vara allt från lokalvård, målningsarbeten, städning, gjuta fundament i en kraftledningsgata m.m. En del uppdragsgivare kräver dock att du har gått Elsäkerhet Fackkunnig.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursbevis och certifikat

Efter godkänt slutprov har du möjlighet att skriva ut eller ladda ner ett certifikat/kursintyg i PDF-format. Kursen behöver repeteras vart tredje (3) år. Du har 30 dagar på dig efter köp att slutföra kursen.

Kurslängd

Självstudier, 3 timmar

STEG: 1. Ange antal kurser STEG: 2. Fortsätt till betalning

  • Klicka på pilarna eller skriv in antalet kurser.
  • Fyll i namn på de som ska gå kursen och en unik mejladress.
  • I det fall unik mejladress saknas fyll i med den mejladress som anges vid betalning.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår